Gå vidare till innehåll

Idag fri frakt på alla beställningar

  Returnerar

  På Volara vill vi att alla våra kunder ska vara 100 % nöjda med sina beställda produkter. Vi förstår dock att det inte alltid går som planerat när du handlar på nätet. Vi vill gärna höra din feedback så att vi kan fortsätta att förbättra våra tjänster!

  Du kan returnera din beställning upp till 14 dagar och vi ser till att köpesumman krediteras ditt konto inom 5 arbetsdagar efter att vi mottagit returen.

  Vår returpolicy

  Produkterna måste returneras i ursprungligt skick och med alla etiketter och märken på plats. Produkten får inte innehålla några användarmärken. Vi förbehåller oss rätten att vägra att returnera varor om det misstänks att varorna har använts eller skadats utan vårt eget fel.

  Alla kunder ansvarar för returfraktkostnaderna. Vi rekommenderar att du förser returförsändelsen med en Track & Trace-kod eftersom vi inte kan ta ansvar för förlorade returer.

  Returnera din produkt i 3 enkla steg

  Steg 1: Kontakta vår kundtjänst via info@volara.se.

  Steg 2: Skicka in din beställning.

  Skicka föremålen tillsammans med den ifyllda returblanketten till adressen på returblanketten som du får via e-post. Se till att du förser paketet med en Track & Trace-kod. Som avsändare är du ansvarig och vi vill inte ha några missförstånd.

  Steg 3: Ta emot köpesumman på ditt bankkonto.

  När vi har mottagit paketet ser vi till att köpesumman finns på ditt bankkonto inom 5 arbetsdagar.

  FRI FRAKT

  KUNDTJÄNST 24/7

  5.400 NÖJDA KUNDER

  PENGARNA TILLBAKA GARANTI